Anti-aging: huidverzorging tegen veroudering

Bij Zeitschild draait het om eerlijkheid. Het spijt ons dan ook te moeten meegeven dat rimpels onvermijdelijk zijn en dat dit deel uitmaakt van het verouderingsproces. Je kan er niet omheen, vroeg of laat krijg je ze gewoon.

Wat je wél kan doen is bewust omgaan met je huid en het huidverouderingsproces op die manier vertragen. Door de huidbarrière dagelijks te ondersteunen houd je deze niet alleen stevig, maar ook elastisch. 

Anti-aging Zeitschild - Jouw schild tegen de tijd

Lees hieronder de feiten & fabels over huidveroudering.

Je levensstijl bepaalt je huid

“ Mijn huid ziet zo grauw. “

Ver moet je vaak niet gaan kijken vanwaar deze verandering in huidconditie komt. Slechte leefgewoontes zoals roken, alcohol, vettig eten zijn bepalende oorzaken. Daarnaast is het belangrijk je iedere dag goed te beschermen tegen het daglicht (hoe vroeger, hoe beter).

 

Sleeping beauty ’ is niet zomaar een gezegde. Voldoende slaap is niet alleen essentieel voor je mentale rust maar ook voor je huidcellen. Deze gaan gedurende je slaap in herstelmodus.

Slaap voldoende voor je huid

‘ Sleep – skincare – smile – repeat ‘

Skin aesthetics vs anti-aging

Zeitschild kijkt naar de huid als één groot orgaan. Het is de eerste verdedigingslinie voor externe invloeden.

Door het nabootsen van een gezonde huidbarrièrestructuur bieden wij een revolutionaire technologie aan die het proces van huidveroudering gaat vertragen én ervoor zal zorgen dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden. 

 Skin aesthetics vs anti-aging

De Zeitschild Skin Aesthetics geven je huid echte kracht in de strijd tegen rimpels. Dankzij de combinatie van hoogwaardige hyaluronzuren zorgen ze ook voor vocht en elasticiteit in de diepere huidlagen.

Resultaat: een zichtbaar gladdere en stevigere huid.

De actieve ontwikkeling van de stabiliserende vezels van je huid wordt ondersteund en gaat tegelijkertijd de afbraak tegen. Zo voorkomen de hyaluronserums de vorming van rimpels op meerdere plekken.

De O.L.T.-technologie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten op de juiste plaats komen in de diepere huidlagen. Op die manier versterken en beschermen wij de huid op korte én lange termijn.

 

Skincare fabels

“ Ik smeer pas vanaf dat ik rimpels heb “

Huidverzorging is heel persoonlijk en ieder huidtype is anders. Laat je correct adviseren in je routine die bij jouw huid past en start op tijd met hydrateren.

“ Huidverzorging heb ik niet nodig “

Je moet dagelijks over je huid waken. Je huidbarrière beschermen tegen externe invloeden, blootstelling aan de zon, je vochtbalans bewaken, …

Er is helemaal niets mis aan het toevoegen van een anti-aging product dat je huidverouderingsproces mee ondersteunt. Dat kan al heel simpel door bijvoorbeeld een serum toe te voegen. 

Zeitschild Jouw schild tegen de tijd

Weet je niet zo goed waar te beginnen, of welke producten goed zijn voor jouw huid?

Stuur ons gerust een mailtje gaelle@zeitschild.be of neem contact op via ons contactformulier.

 

We take care of your skin!

 

Liefs, Gaëlle

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.