Over Ons

Innovatief Productengamma

Over huidverzorging is al heel wat gezegd en geschreven. Ons vel is immers niet alleen een voertuig voor onze emoties, het bepaalt ook ons voorkomen. Bovendien is ons grootste orgaan ook een barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf dat bijgevolg optimale bescherming verdient. Daarom presenteert het Duitse Zeitschild een innovatief gepatenteerd productengamma gebaseerd op basis van multi-lamellaire technieken. 

Met de ontwikkeling van hun hoogwerkzame huidverzorgingsproducten, hebben de wetenschappers van de Leichlingse (DE) onderneming Zeitschild, de natuurlijke huidverzorging geherdefinieerd.

 

 

 

 

Focus op de natuurlijke, gezonde huidstructuur

Ze reiken met de Ortholamellaire technologie (O.L.T.®) een innovatief procedé aan dat door zowel huisartsen, dermatologen, arbeidsgeneesheren en anti-verouderingsspecialisten als door de verbruiker enthousiast onthaald wordt. Dit procedé mikt op de natuurlijke, gezonde huidstructuur en bevat ingrediënten die dusdanig op elkaar inspelen teneinde een langdurig resultaat te bekomen voor een frisse en gezonde huid.

 

De natuurlijke barrière van de huid

Deze baanbrekende ontwikkeling berust op een jarenlange, zeer intensieve research op het vlak van de dermatologisch-cosmetische onderzoekswereld. Onder de professionele leiding van de heer Martin Albrecht stelde het Zeitschild-team de natuurlijke barrière van de huid in het middelpunt van zijn innovatieve onderzoekswerk, en dit reeds sinds het begin van de jaren 1990.

De producten van Zeitschild worden in de Benelux exclusief verdeeld door Desix BV, onder leiding van Gaëlle Six.

Zeitschild Benelux - Gaëlle Six