Tevreden Klanten

Mooie feedback van tevreden klanten over onze producten.

Klik hier om onze user experience blogs te lezen

Lees hier hoe onze artsen en klanten de producten ervaren: 

Romanie Schotte, Miss België 2017

"Alleen het beste is goed genoeg.
De producten zijn clean; er zitten geen bewaarmiddelen of andere onnodige extra's in waardoor ik het veilig vind om deze op mijn huid aan te brengen."

Romanie Schotte, Miss België 2017

_______________________________________________________________

Dr. Frank Plovier

Dokter Frank Plovier behaalde zijn diploma geneeskunde in 1996, en is sinds 2002 gespecialiseerd in de plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie.

Hij is een ervaren en zorgvuldige arts, die internationaal gerenommeerd is.

“ Wij werken met Zeitschild na elke esthetische chirurgie uitgevoerd in onze kliniek. Het voordeel van deze littekencrème is dat iedere patiënt deze mag gebruiken, zelfs op gevoelige plaatsen zoals oogleden en aangezichtschirurgie. “

Dr. Frank Plovier - Zeitschild review

________________________________________________________________

________________________________________________________________

Dermatoloog Dr. Ryckaert

“ Ik ben enorm grote fan geworden van de SR scalp lotion van Zeitschild. Dit product is dé oplossing voor mensen met een jeukende, gevoelige hoofdhuid.

Gemakkelijk in gebruik, ideaal als onderhoudsbehandeling en uitermate efficiënt. Het is enorm fijn om te zien dat patiënten zo tevreden zijn. “

Dr Stephanie Ryckaert DERMATOLOGIE KNOKKE

________________________________________________________________

Lies Desimpelaere - Huidcoach en Eigenares Skin & Brow studio

Zwaar onder de indruk! #clientexperience

Zeitschild is veilig voor mijn huid door het elimineren van huidvreemde stoffen. De producten hydrateren meer dan andere producten zonder plakkerig aan te voelen.

Ik heb de producten zelf getest op de droge eczematische huid van mijn dochter van 8 jaar. Na 2 dagen was haar huid hersteld!

Zwaar onder de indruk dus.... en vooral heel blij eindelijk klanten te kunnen helpen met moeilijke huidjes. This makes me happy!

________________________________________________________________

Apotheek Ampe Middelkerke

Als apotheker was ik, na de productvoorstelling van ZEITSCHILD, onmiddellijk overtuigd om te werken met het volledige gamma. Zowel skincare als dermocare.

Het zijn eerlijke producten zonder toevoeging van bewaarmiddelen, parfum, etc.,… Iets waar de dag van vandaag steeds meer belang aan wordt gehecht.

De dermocare lijn is een echte meerwaarde in de apotheek voor het behandelen van probleemhuiden (eczeem, psoriasis, acne,…).

Zelf ben ik grote fan van het AR Active Relief Serum. Een serum zonder toevoeging van cortisones, maar met gelijkaardige of zelf betere resultaten als een cortisone crème. Reeds veel patiënten hebben, dankzij dit serum, opmerkelijke resultaten na kortstondig gebruik.

Apotheek Ampe Middelkerke - Zeitschild

 _______________________________________________________________

Merle Zeitschild Experience

Leslynn Zeitschild experience

 

Dr. Desmedt - Dermatologie

 

 

Lees hier meer User Experiences in onze blog