Zeitschild, Clean skincare meets Evy Gruyaert

Met Clean Skincare wil Zeitschild de focus leggen op het bannen van overbodige bestanddelen die de huid kunnen schaden of een extra trigger kunnen zijn voor gevoelige reacties. Wees lief voor je huid want hij krijgt heel wat te verduren gedurende de dag.

Zeitschild biedt dan ook de ideale basis voor een dagelijkse huidverzorging waarbij we ervoor zorgen dat je make-up mooi op je huid blijft liggen en daardoor langer zichtbaar is.

 

Zeitschild & Evy Gruyaert

Gaëlle kwam onlangs in contact met Evy Gruyaert waar tijdens een gesprek veel raakpunten naar voor kwamen. Als bekende radio- en televisiepresentatrice wordt Evy’s huid bijna dagelijks gemaquilleerd en hierdoor wil ze de essentie van een goede huidverzorging benadrukken.

EVY GRUYAERT

Belgische radio- en televisiepresentatrice

“ Onze huid is ons grootste orgaan.

Heel veel vrouwen zijn nog te vaak bezig met de buitenste laag, de make-up, en te weinig bewust wat de basis eigenlijk doet. Wij eten toch ook niet van een vuil bord? “

Starten bij de essentie in een 5 stappen plan

No worries, dit kan ook korter maar vergeet zeker je reiniger, serum en dagcrème niet!

 

1. CLEANSING LOTION

Het start allemaal met een correcte, dagelijkse reiniging en dit zowel overdag als ’s avonds.

Door dagelijks te reinigen zullen de onzuiverheden verminderen en zal je huid egaler, zachter en puurder aanvoelen. Zelfs als je geen make-up gebruikt, is dit een essentiële stap!

Pluspunt: voor de extreem gevoelige huid kan deze zelfs zonder water gebruikt worden.

2. EYE CONTOUR CREMESERUM

De oogstreek is vaak de zone met de meeste gevoeligheden. De huid is hier dunner en op die manier gevoeliger aan irritatie.

Pluspunt: deze geeft een extra voedende dekking waardoor de make-up nog beter blijft zitten. Het crèmeserum is heel licht van structuur en zorgt ervoor dat je make-up niet gaat korrelen of afpellen.

3. ACTIVE RELIEF SERUM

Het serum zorgt ervoor dat eventuele roodheden of lichte huidirritaties verlicht worden. De actieve ingrediënten dringen door tot de diepere huidlagen waardoor ze maximaal hun werk kunnen doen en de huid tot rust brengen.

4. DAYCARE SENSITIVE

De dagcrème beschermt de huidbarrière tegen invoelden van buitenaf zoals make-up en luchtpollutie. De buitenste huidlaag krijgt heel wat te verduren en moet hierdoor dagelijks ondersteund worden.

5. HALS EN DECOLLETE CREMESERUM

Vaak vergeten we de zone aan de hals te beschermen en smeren we enkel ons gelaat in. Echter wordt deze zone eveneens blootgesteld aan UVA straling en huid irriterende stoffen (parfum, make-up).

Het is dus van cruciaal belang dit gebied goed te beschermen om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Pluspunt: Dit lichte crèmeserum smeert makkelijk uit, plak niet en maakt geen vlekken.

THE FINISHING TOUCH

Et voila, je huid is klaar voor de final touch.

Enkel een gezonde huid gaat het comfort geven tijdens het gebruik van andere producten. Dit geldt dus ook voor het gebruik van make-up. Gedaan met oneffenheden, huidschilfers, een glimmende T-zone, enzovoort.

Tip: voor de gevoelige huidtypes verwijzen wij graag naar het make-up merk Les Couleurs De Noir, natuurlijke en minerale make-up.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE WHY OF ZEITSCHILD

  • Holistische benadering van de huid
  • Airless verpakking
  • Clean Science (geen overbodige bestanddelen)
  • Pollution protection (bescherming tegen externe omgevingsfactoren)
  • Skin balance technology (hydratatie vanbinnen en vanbuiten)
  • Family friendy (ook voor de zwangere vrouw en kids)

 Scan de QR-code en kom meer te weten over het productgamma.

Heb je nog specifieke vragen voor ons? Kom jij graag meer te weten over het productgamma? Stuur gerust een mailtje naar gaelle@zeitschild.be of neem contact op via ons contactformulier

CONTACT

+32 (0) 477 65 72 30

info@desix.be

www.zeitschild.be

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.