Gezichtsverzorging voor de vermoeide huid

Heb je soms last van een vermoeide huid?

Je bent niet de enige. Heel veel mensen hebben last van een vermoeide huid. Met de juiste producten en een goede skinroutine zorg je dat je opnieuw een stralende huid krijgt. 

De huid vernieuwt zich iedere 28 dagen, waardoor oudere huidcellen aan de oppervlakte van de huid komen te liggen. Wanneer je hier niets aan doet, zal je huid valer worden wat zorgt voor een doffe, vale huidteint. 

Een vermoeide huid kan door verschillende factoren ontstaan. Slaapgebrek, ongezondere levensstijl, maar ook externe factoren zoals weer en wind. Door deze zaken droogt je huid sneller uit, met als gevolg dat je huid doffer oogt. Een vermoeide huid kan de huidveroudering versnellen. Het is belangrijk om preventief te handelen. 

Om te beginnen is het aangeraden om de huid iedere dag te verzorgen, reinigen met een passende reiniger. Behandel je huid voorzichtig als je het reinigt. Niet wrijven, maar deppen. Gebruik best ook altijd lauw water.

 

Zo zorg je ervoor dat er terug een gezonde glans op de huid ontstaat. Naast het reinigen is het van belang om de celvernieuwing te stimuleren. Jonge, gezonde en nieuwe cellen zorgen voor een gezonde en frisse uitstraling.

Stress is natuurlijk ook een belangrijke oorzaak van een vermoeid ogende huid. Stress maakt je huid doffer, wat je huid ouder en vermoeider doet lijken. Bij stress en slaaptekort worden rimpels meer zichtbaar. Met name rimpels rondom de ogen en lippen laten de huid vaak ouder en vermoeid ogen. Wallen en kringen onder de ogen zijn de meest bekende kenmerken van een vermoeide huid. 

Een dagcrème zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt, waardoor je automatisch weer gaat stralen. 


Onze Daycare Creams:

Innovatieve dagcrèmes met UVA bescherming

Daycare Normal 

Versterking van de natuurlijke huidbarrière voor jeugdige , normale huid

Daycare Rich

Vernieuwing van de natuurlijke huidbarrière voor rijpere, droge huid


Daycare Sensitive

Intens kalmerend en diepgaande hydratatie voor geïrriteerde , gemengde huid

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.