New Year, New Skin Goals. Ready for 2023!

New year skin goals

Omarm je huid in het nieuwe jaar en wees ervan bewust welke bestanddelen jouw huidverzorgingsproducten bevatten.

Een dagelijkse routine is van groot belang om je huid gezond en gelukkig te houden. Investeer in je skin goals en kies voor huidvriendelijke producten.

Zeitschild is geschikt voor ieder huidttype, voor man en vrouw en wordt aanbevolen door dermatologen en andere specialisten.

We got your skin covered!

 

1. Zorg voor een daily Skincare routine 

Het goede nieuws is dat je huid verzorgen een voornemen is dat je gemakkelijk vol kunt houden en waardoor je je beter in je vel voelt.

Onze wens voor 2023 is een groei in bewustwording van onze huidverzorging. Of je nu de opties van anti-veroudering wil bekijken, je dagelijkse skincareroutine wilt verbeteren of je verzorgingsroutine in 2023 wilt opfrissen. 

Daily skincare routine 

Skincare Goals 2023 

A | Slaap voldoende

Voldoende slaap is niet alleen cruciaal voor onze algemene gezondheid, maar ook om onze huid er op zijn best uit te laten zien. Onvoldoende slaap laat sporen na op onze huid: donkere kringen, gezwollen ogen en een doffe, ongelijkmatige teint. Streef naar minimaal 7-8 uur slaap per nacht en je huid zal je dankbaar zijn. Bovendien is dit tijdens de koudere, donkere avonden zelfs geen grote straf, toch? 

B | Hydrateren  

Water is essentieel voor een gezonde huid. Het helpt gifstoffen weg te spoelen en je huidcellen gehydrateerd te houden. Als we niet genoeg water drinken, ziet onze huid er dof, droog en futloos uit. Start iedere dag eerst met een glas water, en bouw dit gedurende dag mooi op tot 8 glazen water per dag. Je zal een groot verschil zien in de uitstraling van je gelaat.

 

C | Neem de tijd om voor jezelf te zorgen

Een huidverzorgingsroutine is van groot belang om je huid gezond en gelukkig te houden. Investeer in jezelf en kies voor huidvriendelijke producten. Bezoek bovendien regelmatig een dermatoloog of huidexpert.

Minstens één keer per jaar je huid laten controleren en regelmatig verstopte poriën laten verwijderen behoort tot het puzzelstuk zelfzorg.

Vragen over een aangepaste huidverzorging?

Stuur gerust een mailtje naar gaelle@zeitschild.be of neem contact op via ons contactformulier.

We take care of your skin!

Liefs, Gaëlle

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.