Smeren voor heren -Waarom ook heren moeten smeren

Hoogstwaarschijnlijk heb ook jij je man al eens met je dagcrème gespot in de badkamer. Of misschien heb je, als het op beautyroutine aankomt, een holbewoner thuis wonen. Ze geven het niet graag toe, maar ook zij ervaren vaak een verstoorde huid en hebben ook hier ondersteuning nodig. Alleen… het moet eenvoudig blijven en vooral niet plakken.

Lees hier waarom ook mannen zouden moeten smeren.

Zeitschild Heren

 

Jaja, ook mannen krijgen rimpels

De mannen mogen zich gelukkig prijzen met een dikkere huid dan de vrouwen. Hierdoor treden die rimpels net iets later op dan bij de vrouw, maar helaas zijn deze wel vaak dieper.


Zeitschild voorziet een parfumloos, huidversterkend gamma waar geen enkele man nee kan tegen zeggen!


Het anti-wrinkle serum bevat peptiden die de diepere rimpels gaan aanpakken, waar bij de man deze vooral optreden op het voorhoofd.

 

Scheergeweld

Scheren heeft een weerslag op de huid. Door een ophoping van dode huidschilfers gaan de haartjes schuin liggen en ontstaat hierdoor een pijnlijk gevoel tijdens het scheren.


Een milde reiniging vooraf zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en het gelaat al een eerste hydratatie verkrijgt.


Ideaal voor de heren die na het douchen een trekkerig gevoel ervaren.

 Zeitschild voor heren

 

Geen scheren, zonder te smeren.

Keep it simple. Dat zou iedere man nog moeten leren. Heel wat mannen hebben na het scheren last van een geïrriteerde hals, ingegroeide haartjes, bultjes en rode vlekken.

Bij Zeitschild houden we van een doeltreffende en duurzame verzorging. Niet te veel poespas, maar wel een correcte benadering.

 

>> Easy shaving routine:

Het Active Relief Serum is een snelwerkend verkoelend serum dat de huid onmiddellijk gaat kalmeren.


Boswellia Serrata speelt hier als actief ingrediënt een belangrijke rol in het kalmeren van de roodheden, irritatie en heeft een ontstekkingsremmende functie.

 

De BR Barrier Repair Crème herstelt de natuurlijke huidbarrière. Door het scheren ga je namelijk deze beschermingspoort benaderen, waardoor deze gevoeliger is aan invloeden van buitenaf.

Niacinamide zal hier de heraanmaak van huidcellen ondersteunen en een barrièrebescherming bieden van binnenuit.

Zeitschild Skincare for men

De oplossing is zorgen voor een correcte reiniging en verzorging. 

 

Mijn nieuwe skincare routine van @zeitschild.skincare doet echt wonderen voor mijn huid. Deze post is niet gesponsord, de producten zijn me aangeraden door @thomieyourhomie die net als ik mega blij is met de resultaten. Mijn huid voelt strakker aan, ik heb geen verkleuringen onder mijn ogen en ik heb een fris en wakker gevoel. This one is here to stay!

 

 

Geschikte skincare - cadeau voor je man: 

  1. Het Anti-wrinkle serum bevat peptiden die de diepere rimpels gaan aanpakken, waar bij de man deze vooral optreden op het voorhoofd.
  2. Het Active Relief Serum is een snelwerkend verkoelend serum dat de huid onmiddellijk gaat kalmeren na het scheren in combinatie met de BR Barrier Repair Crème. Door het scheren is de huid gevoeliger aan invloeden van buitenaf.
  3. Scalp Relief & Repair lotion zorgt voor een snelle verlichting en biedt een langdurige bescherming van de hoofdhuid.
  4. SH Shampoo Sensitive is een zeer milde, licht schuimende en gemakkelijk aan te brengen shampoo voor een gevoelige, geïrriteerde hoofdhuid en zwak, beschadigd haar.

So ladies: Niets zo aantrekkelijk als een gezonde huid, toch?!

 

Heb je vragen of wens je meer informatie over het productgamma?

Stuur gerust een mailtje naar gaelle@zeitschild.be of neem contact op via ons contactformulier

 

We take care of your skin!

Liefs, Gaëlle

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.